Site-ul Merita Citit se bazeaza pe cele mai noi tehnologii web si de aceea te incurajam sa iti actualizezi navigatorul pentru a beneficia de actualizari de securitate si posibilitatea de a accesa site-uri complexe.
Gasesti aici lista celor mai populare navigatoare folosite.

Da... Merită Citit este mai mult decât o comunitate socială online!

De unde-a mai apărut şi firma asta?

SC Oblyo Digital Agency SRL a luat naştere în anul 2016 condusă de tineri care au lansat iniţial www.ebloguri.ro. Oblyo Digital Agency se axează pe cea mai importantă resursă de a aduce clienţi şi anume Internetul. Ştim că fiecare detaliu contează în acest domeniu, acceptăm orice provocare, fiind conştienţi de importanţa marketingului online, de aceea facem totul cu profesionalism in acest domeniu.

Cu se ocupă Agentia Oblyo?

Nu există afacere de succes fără promovare online în secolul actual, tehnologia a avansat şi noi odată cu ea. Cu siguranţă doriţi să fiţi găsiţi primii în rezultatele din motoarele de căutare. Orice novice a auzit de SEM, SEO dar nu toţi vă vor mulţumi cu profesionalism şi standarde ridicate la fel ca noi! Noi ne putem ocupa să vă conducem în top, pentru a creşte vânzările produselor/serviciilor dumneavoastră prin instrumente proprii şi ingenioase!

Cum mă poate ajuta Agentia Oblyo

Toată promovarea se face manual pe pieţele relevante, în funcţie de stadiul în care se află site-ul afacerii dumneavoastră. Nu promitem înscriere în 100 de directoare deoarece poate nu aveţi nevoie de aşa ceva, în orice caz, nu orice director vă poate ajuta. Se face întâi o analiză şi apoi se stabileşte cum este cel mai bine să se promoveze afacerea dumneavoastră. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi.

Care sunt activităţile firmei Merită Citit?

  • servicii SEO (consultanţă, optimizare site etc.)
  • servicii SEM (consultanţă, înscriere în directoare, link building etc.)
  • promovare online (consultanţă, mesaje-reclamă pe forumuri, bloguri, ziare online, anunţuri, comunicate de presă, întreţinere profile-reclamă pe reţele sociale precum Facebook, Twitter etc.)
  • content writing (consultanţă, scriere articole de prezentare a produselor-serviciilor, conţinut site, blog etc.)
Linkuri din site
Acasă
Turul siteului
Caută
Fluxuri RSS

Ajutor
Întrebări frecvente
Raportaţi o eroare
Regulament concurs

Despre MerităCitit
Cine suntem
Contactaţi-ne
Oblyo Digital Agency
Publicitate pe MerităCitit
Oportunităţi de parteneriat
Principiile comunităţii

Categorii
Tehnologie
Ştiri & Afaceri
Ştiinţe
Jocuri
Stil de viaţă
Divertisment
Sport
Neconvenţional