Site-ul Merita Citit se bazeaza pe cele mai noi tehnologii web si de aceea te incurajam sa iti actualizezi navigatorul pentru a beneficia de actualizari de securitate si posibilitatea de a accesa site-uri complexe.
Gasesti aici lista celor mai populare navigatoare folosite.

Cum funcţionează

Ca membru Merită Citit poţi participa la adăugarea conţinutului informaţional pe site descoperind, selectând, prezentând şi discutând ştirile, pozele şi videoclipurile care vă atrag.

 1. Descoperă

  Merită Citit

  Adaugă informaţia preferată - găseşte o imagine, o ştire sau un videoclip de pe Internet şi adaugă pe MeritaCitit.ro. Conţinutul adăugat va apărea imediat în "Viitoare" unde va fi găsit de alţi membri, iar dacă le va plăcea îl vor vota. Populare - Odată ce conţinutul adăugat a primit un anumit număr de voturi va apărea pe prima pagină a site-ului în categoria aferentă. Dacă devine unul din cele mai populare, intră în "Top 10".

 2. Selectează

  Votează - dacă votezi, contribui la popularitatea oricărui conţinut. Astfel îţi construieşti şi o istorie a voturilor care poate fi văzută de prietenii tăi.

  Ascunde - dacă găseşti informaţii cu adrese greşite, conţinut care nu ar trebui să fie acolo sau duplicat, dă clic pe "Ascunde". În modul aceste se scoate spam-ul din sistem şi cresc în top informaţiile bune.

  Site-ul merge doar dacă membrii participă activ pe o scală largă, aşa că asigură-te că-ţi aduci aportul de voturi şi că ascunzi informaţia care nu ar trebui să apară.

 3. Prezintă

  Construieşte o reţea - Invită-ţi prietenii pe Merită Citit şi adaugă-i în lista de prieteni. În acest mod ei vor putea urmări ce votezi, iar tu vei putea observa ce votează la rândul lor, permiţându-vă să găsiţi ştiri împreună.

  E-mail - Trimite-le pe e-mail prietenilor tăi (nu contează dacă sunt membri sau nu ai Merită Citit) informaţiile pe care le-ai votat.

 4. Discută

  Comentează - prezintă-ţi opiniile comentând ştirile, imaginile şi videoclipurile pe care le votezi sau ascunzi împreună cu alţi membri.

Linkuri din site
Acasă
Turul siteului
Caută
Fluxuri RSS

Ajutor
Întrebări frecvente
Raportaţi o eroare
Regulament concurs

Despre MerităCitit
Cine suntem
Contactaţi-ne
Oblyo Digital Agency
Publicitate pe MerităCitit
Oportunităţi de parteneriat
Principiile comunităţii

Categorii
Tehnologie
Ştiri & Afaceri
Ştiinţe
Jocuri
Stil de viaţă
Divertisment
Sport
Neconvenţional