Site-ul Merita Citit se bazeaza pe cele mai noi tehnologii web si de aceea te incurajam sa iti actualizezi navigatorul pentru a beneficia de actualizari de securitate si posibilitatea de a accesa site-uri complexe.
Gasesti aici lista celor mai populare navigatoare folosite.

Ce este MerităCitit ?

Merită Citit este un loc pentru oamenii care vor să descopere și să împartă conținut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri până la cele mai necunoscute bloguri, Merită Citit conține cele mai tari informații votate de membrii noștri. Nu veți găsi editori la Merită Citit – suntem aici pentru a vă oferi un loc în care oamenii să determine în comun valorile conținuturilor și pentru a schimba modul în care colectează informațiile online.

Faceţi un tur MerităCitit

Cum facem asta? Totul de pe Merită Citit – de la știri la imagini și videoclipuri – este adăugat de comunitatea noastră (adică voi). Odată ce o informație este adăugată, ceilalți o văd și votează ce merită citit. Dacă informația adăugată de voi este cea mai tare și merită citită, este promovată pe prima pagină pentru ca milioanele de vizitatori să o poată vedea.

Și nu ne oprim aici. Deoarece Merită Citit constă în descoperiri și schimb de informații, există conversaţii care au loc în jurul conţinutului. Suntem aici ca să promovăm aceste conversații și pentru a vă pune la dispoziție instrumente care sa facă posibile aceste conversații pentru a discuta subiectele de care sunteți pasionați. Suntem hotărâți să dăm șanse egale de a apărea pe prima pagină tuturor adreselor de pe Internet.

Merită Citit este marcă înregistrată

Linkuri din site
Acasă
Turul siteului
Caută
Fluxuri RSS

Ajutor
Întrebări frecvente
Raportaţi o eroare
Regulament concurs

Despre MerităCitit
Cine suntem
Contactaţi-ne
Oblyo Digital Agency
Publicitate pe MerităCitit
Oportunităţi de parteneriat
Principiile comunităţii

Categorii
Tehnologie
Ştiri & Afaceri
Ştiinţe
Jocuri
Stil de viaţă
Divertisment
Sport
Neconvenţional