Site-ul Merita Citit se bazeaza pe cele mai noi tehnologii web si de aceea te incurajam sa iti actualizezi navigatorul pentru a beneficia de actualizari de securitate si posibilitatea de a accesa site-uri complexe.
Gasesti aici lista celor mai populare navigatoare folosite.

Întrebări frecvente

Utilizând Merită Citit

1. Ce este Merită Citit?
Merită Citit este un loc pentru oamenii care vor să descopere și să împartă conținut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri până la cele mai necunoscute bloguri, Merită Citit conține cele mai tari informații votate de membrii noștri. Nu veți găsi editori la Merită Citit – suntem aici pentru a vă oferi un loc în care oamenii să determine în comun valorile conținuturilor și pentru a schimba modul în care colectează informațiile online.

2. Care e cea mai bună metodă de a găsi lucruri interesante pe Merită Citit?
Merită Citit este organizat pe grupuri şi categorii bazate pe subiecte. Mai întâi mergi pe prima pagină a site-ului, unde vei găsi cele mai populare informaţii alese de comunitatea Merită Citit. Apoi da clic pe unul din subiectele enumerate la începutul paginii (Tehnologie, Ştiri şi Afaceri etc.) ca să găseşti cele mai bune informaţii din acea categorie.

Dacă îţi plac "prospăturile", încearcă şi categoria "Viitoare" pentru a vedea informaţiile care nu au fost promovate încă.

3. Cum anunţ o eroare, problemă sau abuz?
Dacă întalneşti o eroare, un comportament abuziv sau o altă problemă pe site, te rugăm să ne contactezi ca să ne pui la curent cu acestea. Echipa de suport tehnic de la Merită Citit este la dispoziţia ta pentru a se asigura că preocupările comunităţii sunt auzite si rezolvate repede.
Linkuri din site
Acasă
Turul siteului
Caută
Fluxuri RSS

Ajutor
Întrebări frecvente
Raportaţi o eroare
Regulament concurs

Despre MerităCitit
Cine suntem
Contactaţi-ne
Oblyo Digital Agency
Publicitate pe MerităCitit
Oportunităţi de parteneriat
Principiile comunităţii

Categorii
Tehnologie
Ştiri & Afaceri
Ştiinţe
Jocuri
Stil de viaţă
Divertisment
Sport
Neconvenţional