Site-ul Merita Citit se bazeaza pe cele mai noi tehnologii web si de aceea te incurajam sa iti actualizezi navigatorul pentru a beneficia de actualizari de securitate si posibilitatea de a accesa site-uri complexe.
Gasesti aici lista celor mai populare navigatoare folosite.

Concursul a luat sfârşit!

S-a ales câştigătorul. Felicitări! cristinadanciu a câştigat concursul cu textul http://www.meritacitit.ro/tenis/80188-sport-si-viata-este-mai-frumoasa--cristinadanciu

 

Învaţă tenis cu TabaraDeTenis.ro şi MeritaCitit.ro

Tabăra de Tenis şi Merită Citit te invită la concurs! Premiile constau în 6 vouchere ce reprezintă antrenamente de tenis: fiecare câştigător beneficiază de o oră şi jumătate în care va face încălzirea cu un instructor, i se va prezenta cum se servesc mingiile, va exersa lovituri şi va juca tenis. Antrenamentele vor fi stabilite de câştigători, de comun acord cu Tabăra de Tenis.

 

Ce trebuie să faci pentru a câştiga unul dintre primele 6 vouchere oferite de Tabăra de Tenis:


1. Scrie pe blogul tău un articol în care să foloseşti expresia "tabara 2013" sau "tabara", sub care vei pune linkul www.tabaradetenis.ro.
2. Adaugă linkul aici: http://www.meritacitit.ro/concurs/
3. Fă rost de 4 voturi pentru articolul tău.

 

Juriul reprezentat de Cristian Florea de la SportLocal.ro va alege 6 câştigători. Ai grijă să scrii un text de calitate!

 

Durată concurs:


1.Înscriere în concurs: 27 mai – 6 iunie.
2. Perioada de valabilitate a voucherului: 7 – 16 iunie.

 

Antrenamentele de tenis oferite de Tabăra de Tenis vor avea loc la Bulevardul Mărăști, București 011464, în cadrul Academiei de Ştiinţe Agricole (câştigătorii care merg cu maşina personală sunt rugaţi să specifice acest lucru la programarea antrenamentului de tenis).

 


View Larger Mapembed google map

 

 

 

Înainte de a participa la concurs este important să citeşti regulamentul de mai jos, cine oferă premiul şi cine sunt persoanele care formează juriul.

 

Despre TabaraDeTenis.ro

Tabăra de Tenis este o tabără neconvenţională unde copiii se bucură de natură, sport şi voie bună. Taberele sunt organizate în orice anotimp. În sezonul cald taberele sunt organizate la Snagov – Izvorani, lângă lac, iar în sezonul rece se organizează la Pârâul Rece, lângă pârtia de ski.

 

Despre SportLocal.ro

Project Managerul SportLocal.ro este Cristian Florea, blogger din 2008, atent la detalii, nu renunţă la proiectele începute şi deschis feedback-ului cititorilor săi. Sport Local este un portal unde pasionaţii de sport fac ştirile. Aceştia pot publica articole despre evenimentele sportive din oraşele lor. Este în desfăşurare Campionatul Naţional de Ştiri Sportive.

 

Regulamentul concursului

Art.1 Organizatorul şi regulamentul oficial al concursului

Concursul este organizat şi desfaşurat de SC Merită Citit SRL, având ca obiect de activitate principal "Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe" şi codul unic de înregistrare J40/11380/30.11.2009, reprezentată de Alexandra Petrescu, în calitate de Director (denumită în continuare "Organizator"). Participanţii concursului sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial al acestuia, conform celor menţionate mai jos (denumit în continuare "Regulament"), făcut public pe http://www.meritacitit.ro (denumit în continuare "Site").

Art.2 Zona de desfăşurare a concursului

Concursul este organizat şi se desfăşoară în Bucureşti.

Art.3 Durata concursului

Concursul este lansat pe 27 mai 2013 şi va dura până la data de 16 iunie 2013. Concursul se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Premiile trebuie să fie revendicate până cel mai târziu la data de 16 iunie 2013.

Art.4 Mecanismul concursului

Participanţii concursului trebuie să scrie pe site-ul personal un text în limba română în care să introducă expresia "tabara 2013" sau "tabara", sub care vor pune linkul www.tabaradetenis.ro. Apoi vor accesa Site-ul, se vor înregistra dacă nu sunt membri ai Site-ului deja, vor intra în cont şi vor adăuga linkul textului în categoria Concurs. Pentru a se califica, textele trebuie să primească cel puţin 4 voturi de la ceilalți membri ai Site-ului. Premiile vor fi acordate unui număr de 6 concurenţi aleşi de juriu în urma unei analize a textului.

Art.5 Procedura pentru revendicarea, validarea şi primirea premiilor

Numele câştigătorilor va fi făcute publice pe Site şi contactaţi cu ajutorul datele oferite Site-ului în momentul înregistrării ca membri Merită Citit. Dacă nu s-au oferit date corecte şi reale, câştigătorii vor fi eliminaţi din concurs, premiile revenind altui concurent care îndeplineşte condiţiile Regulamentului. Câştigătorii se obligă să confirme Organizatorului că au luat la cunoştinţă data până la care îşi pot revendica premiile, altfel vor pierde concursul. Urmând instrucţiunile date ulterior de Organizator, vor putea beneficia de premiile oferite de SKILL TEAM CONSULTING S.R.L.

 

Premiile constau în 6 bonuri valorice, reprezentând antrenamente de tenis.

 

Juriul se obligă să desemneze câştigatorii pe data de 6 iunie 2013 şi să anunţe Organizatorul cu privire la decizia luată, împreună cu o scurtă argumentare asupra deciziei. Bonurile valorice sunt valabile până la data 16 iunie 2013.

Art.6 Responsabilitate

Prin participarea la concurs, participanţii, eventualii câştigători şi juriul sunt de acord, respectă şi se conformează tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament; nerespectarea acestora atrage răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor, eventualilor câştigători sau a juriului. Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor revendicări care sunt necâştigătoare, apărute ulterior acordării efective a premiilor, sau după termenul de revendicare a premiilor prevăzute în prezentul Regulament.

 

Organizatorul, juriul şi participanţii se obligă să nu influenţeze în niciun fel numărul de comentarii şi voturi acordate textelor adăugate de participanţi. Participanţii se obligă să fie autorii textelor cu care participă la concurs. În urma primirii premiului, câştigătorii vor mai scrie un text în care să descrie cum a decurs antrenamentul de tenis.

 

Organizatorul înmânează bonurile valorice câştigătorilor desemnaţi, SKILL TEAM CONSULTING S.R.L. este răspunzător pentru calitatea premiilor acordate.

Art.7 Dreptul de participare

Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice care au cel puţin 18 ani, cu domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti, cu excepţia Organizatorului concursului, a angajaţilor acestuia, a juriului, precum şi a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, părinţi, soţ sau soţie).

Art.8 Protecţia datelor personale

Informaţiile colectate în timpul înregistrării şi a vizitelor ulterioare pe Site, cum sunt numele complet şi locaţia, pot fi afişate altor membri Merită Citit în Profil. Se pot controla ce informatii personale sunt afişate în profilul membrului, vizitând secțiunea Setări din profil.

Art. 9 Întreruperea concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul Site-ului.

Art. 10 Taxe şi impozite aferente

Organizatorul concursului nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferit, acestea căzând în sarcina persoanelor câştigătoare.

Art. 11 Litigii

În cazul unor litigii apărute între SC MERITĂ CITIT SRL şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor române competente.

 

Mulţumim tuturor celor care ne susţin, dar mai ales TabaraDeTenis.ro şi SportLocal.ro.

 

SC MERITĂ CITIT SRL

 

Linkuri din site
Acasă
Turul siteului
Caută
Fluxuri RSS

Ajutor
Întrebări frecvente
Raportaţi o eroare
Regulament concurs

Despre MerităCitit
Cine suntem
Contactaţi-ne
Oblyo Digital Agency
Publicitate pe MerităCitit
Oportunităţi de parteneriat
Principiile comunităţii

Categorii
Tehnologie
Ştiri & Afaceri
Ştiinţe
Jocuri
Stil de viaţă
Divertisment
Sport
Neconvenţional